Over ons

Nathalie Geerts


Nathalie is in de eerste plaats moeder van drie dochters en echtgenote van Joris. Nathalie (geboren als Natascha) studeerde af in 1995 als verpleegkundige aan KDG in Antwerpen. Ze deed ervaring op in het Sint-Maartenziekenhuis te Mechelen op de dienst heelkunde en Intensieve zorgen. Later verhuisde ze naar het Middelheimziekenhuis op dienst cardiologie. Na succesvol een kaderopleiding te hebben gevolgd ging ze als hoofdverpleegkundige aan de slag bij onder meer het Wit-Gelekruis Beveren en RVT in Kruibeke. Daarna was ze een 10-tal jaar aan de slag als stafmedewerker in AZ-Sint Jozef te Bornem. In 2012 besloot Nathalie haar kennis en ervaring te delen aan toekomstige verpleegkundigen in het Sint-Norbertisinstituut voor verpleegkunde in Antwerpen en later in Stuivenberg te Antwerpen.


Tussendoor behaalde Nathalie ook nog het diploma "wondzorg" bij het CNC, waar ze later ook als freelance lesgever de kennis deelde. Nathalie is dus een wondzorgspecialiste en dat hebben maar weinig medische voetverzorgers op hun visitekaartje staan! Joris Van der Vieren


Joris is in de eerste plaats vader van 3 dochters en echtgenoot van Nathalie. Joris studeerde af als psychiatrisch verpleegkundige in 1996 aan KDG in Antwerpen. Tot 2007 was hij werkzaam in het Sint-Maartenzieknhuis te Mechelen. In 2007 maakte Joris de overstap naar het onderwijs en werd lector aan het Paramedisch Instituut Mechelen, nu Busleyden Atheneum Campus Botaniek waar hij tot maart 2017 in dienst was. De microbe om terug te werken in "de verpleging" was echter nooit weg. Joris besloot om in 2017 terug in de privé te stappen en ging terug aan de slag als psychiatrisch verpleegkundige voor AZ Nikoaas.


Zoals elke jonge veertiger maakte Joris medio 2014 een balans op van zijn professionele carrière en kwam tot de conclusie dat hij nog niet klaar was met nieuwe dingen. Joris besloot de posthogeschoolopleiding 'podotherapie' te volgen aan de voormalige HUB, nu Odisee, te Brussel. Podotherapie is hem niet vreemd, want Joris' moeder Elodie Van Houdt bouwde in Beveren een uitstekende praktijk voor medische voetverzorging uit die garant stond voor kwaliteit. In zijn vrije tijd kan je Joris terugvinden in de Fanfare van Rupelmonde, aan de saxofoon, aan een piano, een comedyvoorstelling een ferme wandeling of een concert en verder kan hij genieten van al het lekkers dat de wereld ons te bieden heeft.